نتایج استفاده از روغن کوسه ماهی :

    کاهش یا از بین بردن کامل لک های روی صورت
    کاهش یا از بین بردن کامل جوش های روی صورت
    کاهش زیاد چروک های روی پوست و صاف شدن پوست صورت
    جوان سازی و شاداب سازی چهره
    روشن کننده پوست صورت به صورت محسوس و از بین بردن خستگی پوستی
صابون کوسه - صابون نرم کوسه آرپی
استفاده از عصاره ی گیاهان و روغن حیوانات برای استفاده های درمانی و زیبایی تاریخچه ی فراوانی دارد و از گذشته تا کنون وجود داشته است ، از این سری از مواد دارویی و آرایشی می توان به روغن شترمرغ ، روغن مورچه ، قرص های روغن ماهی ، روغن خرس(به شدت کمیاب – ضد دردهای مفصلی) ، عصاره گیاهانی مثل اکالیپتوس ، آلوئه ورا و غیره اشاره کرد ، این یعنی استفاده حداکثری از نعماتی که خداوند به فراوانی هرچه تمام تر در پیرامون ما فراهم کرده است ، داروسازان و دانشمندان صرفا با استحصال ، عمل آوری و شکل بخشی به این موهبت ها طبیعی آن ها را برای استفاده آسان تر برای افرادی عادی آماده می کنند ، صابون نرم کوسه آرپی که از روغن کوسه ماهی خلیج فارس تهیه می شود یکی از جدیدترین کشفیات محققان از همین موهبت هایی بود که در طبیعت وجود دارد و تنها می بایست از آن ها استفاده کرد ، این محصول به دلیل آن که از یک موجود دریایی به نام کوسه ماهی استحصال می شود دارای مقادیر بسیار زیادی از امگا۳ می باشد ، امگا ۳ تاثیر فراوانی بر جوان سازی سلول ها دارد و به همین دلیل سریعا به پوست بدن نفوذ کرده و به سلول های نیمه جان ، جانی دوباره بخشیده و پوستی باطراوات را به شما هدیه می دهد.

صابون نرم کوسه آر پی

شاید علاقه مند باشید به صورت علمی با جزئیات بیشتر در مورد ماهیت اصلی مواد تشکیل دهنده صابون نرم کوسه آرپی اطلاعات کسب کنید که در این صورت نظر شما را به خواندن این توضیحات علمی جلب می نماییم.

فواید روغن ماهی (امگا۳ دقیقا چیست؟) :
چربی موجود در بدن ماهی ها و آبزیان صدف دار ، برای ساختن سلول ها و تامین انرژی مناسب می باشد ، همچنین این چربی ها مسئول ساختن هورمون هایی هستند که فعالیت سلول ها را زیرنظر دارند. ماهی ها (برای مثال کوسه) با تغذیه از پلانکتون ها و جانوران دریایی چربی مورد نیاز خود را تامین می نمایند. ماهی های بزرگ تر نیز با تغذیه از ماهی های کوچک تر نیاز خود را برآورده می سازند. در نتیجه می توان گفت که ساخته شدن اسیدهای چرب از پلانکتون ها شروع شده و بدین ترتیب در زنجیره غذایی جابه‌جا می شود. برخلاف چربی های موجود در گیاهان و جانوران خشکی زی، چربی موجود در بدن ماهی ها ، از جمله ماهی های تن و کوسه ماهی ها در درجه حرارت معمولی اتاق مایع بوده و اصطلاحا امگا۳ نامیده می شود.

میزان امگا۳ و دیگر ویتامین ها (از جمله A,D,E) در جگر ماهی ها فراتر از تصور است ، در کوسه ماهی تقریبا تا نصف وزن و حتی بیشتر از نصف وزن کبد این آبزی می توان از آن روغن کشید ، که از روغن کشیده شده از جگر کوسه استفاده های فراوانی در صنایع آرایشی بهداشتی می شود (من جمله انواع کرم ها ، شامپوی کوسه ماهی ، صابون های گوناگون ، انواع ماسک ها و …)
صابون نرم کوسه آر پی
The use of shark oil :

    Reduce or completely eliminate the stain on the face
    Reduce or completely eliminate acne on the face
    Large reduction in skin wrinkles and smooth skin
    Refreshing rejuvenation of the face
    Skin Brightening the tangible and eliminate skin fatigue.

bears ( extremely rare - Anti- arthritis ) , extracts of plants such as eucalyptus , aloe vera and others pointed out, this means maximum use of the blessings that God has provided an abundance of everything around us all the more , simply fixing pharmacists and scientists ,nature exists only need to use it , this product is that it is a marine named Shark is produced in enormous amounts of omega- 3 is omega- 3 effect on rejuvenation of cells and so it penetrates the skin quickly and half-dead cells , skin Batravat gave life again to give you a gift .

Soft Soap shark R. P.



The benefits of fish oil (omega 3 , what exactly ? ) :
Body fat in fish and shellfish aquaculture , to build cells and is suitable for power supply , as well as the fat hormones that are responsible for making up the cells are under . Fish (eg sharks ), feeding on plankton and marine animals of providing the needed fat . Larger fish also feed on smaller fish and their needs are met . In conclusion we can say that the construction of the fatty acids in the food chain from plankton and thus begin to move . Unlike terrestrial plant and animal fats , body fat in fish, such as tuna fish and shark liquid at room temperature and the so- called omega- 3 .

The amount of omega- 3 and other vitamins ( such as A, D, E) in liver of fish beyond imagination , the shark almost half the weight and more than half the weight of the liver of the fish can be found from the oil pulled from the oil drawn from shark livers are used in many cosmetics industry ( including types of worms, shark shampoo , soap , different types of masks and ... )